تهران -آیت الله کاشانی- گلستان شمالی
09380273001
جوابگویی فقط در بازه 10صبح تا 18بعد از ظهر
وارد شوید
x
یا
x
x
ثبت
x

یا

آیا الکل ها در محصولات آرایشی همه بد هستند؟

آیا الکل ها در محصولات آرایشی همه بد هستند؟

  دوشنبه, 22 مهر 1398
آیا الکل ها در محصولات آرایشی همه بد هستند؟ آیا الکل ها در محصولات آرایشی همه بد هستند؟

با توجه به اینکه چقدر در فضای مجازی اطلاعات غلط در مورد الکل در محصولات آرایشی و بهداشتی وجود دارد تعجبی ندارد که دیگران معتقد هستند که الکل خیلی هم بد نیست.اما بر اساس تحقیقاتاخیر ما به شما کمک می کنیم که  در صورت وجود الکل در بالای لیست مواد تشکیل دهنده محصولات آرایشی و بهداشتی خود ، بطری را کنار بگذارید.


در دنیای شیمی از کلمه الکل برای توصیف یک ترکیب آلی که در آن یک گروه هیدروکسیل (-OH) به یک اتم کربن متصل است ، که به نوبه خود به سایر اتم های هیدروژن و / یا کربن محدود است استفاده میشود. این گروه ممکن است به یک اتم C اولیه ، ثانویه یا درجه سوم متصل شود ، بنابراین ما الکل های اولیه ، فرعی و ثانویه را از هم جدا می کنیم.

الکلهای اولیه شامل متانول ، اتانول ، الکل ایزوپروپیل و دیگران هستند. الکلهای ثانویه شامل 1-پروپانول و 2-پروپانول و سایر موارد هستند. همچنین الکل هایی با دو ، سه یا بیشتر از گروه OH وجود دارد که ما آنها را دیول ، تریول و غیره می نامیم. از مشهورترین پولیول ها می توان به گلیسرول ، اتیلن گلیکول ، پروپیلن گلیکول ، اریتریول و سایرین اشاره کرد.

"بدون الکل" به معنای عدم وجود الکل نیست

سالهاست که تولید کنندگان لوازم آرایشی محصولات خاصی را که حاوی الکل اتیل نیستند (به عنوان اتانول یا الکل غلات نیز شناخته می شوند) به عنوان "فاقد الکل" به بازار عرضه کرده اند. با این حال ، "الکل" یک خانواده بزرگ و متنوع از مواد شیمیایی است ، با نام های مختلف و اثرات متنوعی بر روی پوست. این می تواند در هنگام بررسی لیست مواد تشکیل دهنده بر روی برچسب های آرایشی برای تعیین محتوای الکل منجر به ایجاد سردرگمی در بین مصرف کنندگان شود.

در برچسب مواد آرایشی ، اصطلاح "الکل" که به خودی خود استفاده می شود ، به اتیل الکل اشاره دارد. محصولات آرایشی ، از جمله آنهایی که برچسب «عاری از الکل» هستند ، ممکن است حاوی الکل های دیگری ، مانند الکل استیل ، استاریل ، سیتاریل یا لانولین باشند. اینها به عنوان الکلهای چرب شناخته شده اند و اثرات آنها بر روی پوست کاملاً متفاوت از اثرات اتیل الکل است.
Image result for alcohol in skincare

مقایسه الکل بد و خوب در فرمول های آرایشی

وقتی به الکل های "بد" فکر می کنیم ، دناته الکل ، اتانول ، ایزوپروپیل الکل و الکل SD ( اولین چیزی است که به آن فکر می کنیم. این الکل ها معمولاً به عنوان حلال برای مواد فعال کننده مواد آرایشی و غیر قابل حل در آب مورد استفاده قرار می گیرند. استفاده از این ترکیبات در مواد آرایشی باعث ایجاد حس خنکی بر روی پوست دارد ، زیرا الکل سریعتر از آب تبخیر می شود و در عین حال به محصولات "حس سبکی" می دهد. آنها همچنین با نفوذ ترکیبات فعال زیبایی به پوست کمک می کنند. تا الان همه چیز درسته ؟ اما این الکلها برای تحریک پوست و خشک کردن آن چه مقدار تاثیر دارد.

اتانول: برای بهبود نفوذ سایر مواد شناخته شده است و می تواند در سیستم های تحویل ترانس درمال استفاده شود. در مطالعه خود ، بوممنان دریافت که اتانول به صورت داخل بدن وارد بدن می شود و مقادیر قابل توجهی چربی ها را از سطح پوست خارج می کند. از بین رفتن  لیپید می تواند عملکرد سدیم پوست را کاهش دهد و همین امر باعث نفوذ بیشترمواد در پوست می شود. از آنجا که پوست قابل نفوذ تر است ، از بین رفتن ترپیدرمی بزرگتر از آب و هیدراتاسیون کمتر اپیدرم منجر به خشکی بیشتر پوست می شود. استفاده طولانی تر به دلیل کم شدن چربی و رطوبت باعث ایجاد لکه های پوستی و نشتی پوست می شود و همچنین باعث التهاب موضعی می شود.

الکل دنات: مخفف الکل دناتوره است که در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود. الکل دناتوره دناتورسانت حاوی اتانول است. دناتورانتهای معمول در محصولات آرایشی و محصولات مراقبت شخصی عبارتند از: بنزوات دناتونیوم ، الکل تی بوتیل ، دی اتیل فتالات و متیل الکل. روش دناتوره کردن الکل باعث تغییر شیمیایی مولکول اتانول نمی شود.

الکل دناتوره: عموماً به عنوان الکل دنات یا SD (بخصوص دناتوریت) الکل ذکر می شود.این ماده به عنوان ماده ضد کف ، ماده تحریک کننده ، ضد میکروبی و حلال عمل می کند. یكی از دلایل اصلی استفاده از الكل دناتوره ، عمل چسبندگی آن است. قابض ماده ای است که باعث کاهش نفوذپذیری غشای مخاطی پوست و مویرگ ها می شود و از این طریق باعث کاهش پاسخ التهابی و حساسیت به تأثیرات خارجی می شود. قابض با سطح خاصی از پروتئین ها با گروههای خاص عملکردی ، به ویژه سولفیدریل ارتباط برقرار می کند و به همین دلیل باعث ته نشینی آنها می شود. مواد چسبناک پوست را خنک می کنند و تأثیر موقت میگذارد.
الکل دناتوره معمولاً در درمان آکنه استفاده می شود. محصولی که حاوی الکل دناتوره است سریعتر خشک می شود که خاصیت خنک کننده به آن می دهد و بلافاصله چربی پوست را از بین می برد. با این وجود محصولات مبتنی بر الکل در واقع می توانند غدد چربی را برای تولید چربی  بیشتر ترغیب کنند ، این باعث می شود پوست حتی از قبل چرب تر شود. تولید بیش از حد سبوم همراه با سوزش که ممکن است ناشی از الکل دناتوره باشد می تواند منجر به افزایش تولید آکنه شود.در صورت استفاده طولانی مدت از محصولات مراقبت از پوست که حاوی غلظت بالایی از الکل دناتوره هستند ممکن است خشکی و سوزش ایجاد شود. الکل دناتوره نیز می تواند باعث فرسایش لایه سطحی پوست شود و منجر به ضعف سدی پوست شود.
الکل دناتوره شده در محصولات لایه بردار رایج است ، جایی که پوست به خاصیت چسبندگی نیاز دارد. غالباً در ضد آفتاب ها نیز یافت می شود زیرا ماده خوبی برای حل کننده اشعه ماوراء بنفش است و در توزیع آنها در پوست نقش دارد.

ایزوپروپیل الکل یا 2-پروپانول: یک مایع قابل اشتعال است که از پروپیلن به دست می آید. این حلال است که به عنوان یک ماده ضد کف ، یک ماده ضد چسبنده و یک ماده کاهش دهنده ویسکوزیته عمل می کند.اسپری با غلظت ایزوپروپیل الکل 80.74 درصد هیچگونه حساسیت پوستی را در 9 شرکت کننده انسانی نشان نداد. در یكی از مطالعات نشان داده شده است كه ایزوپروپیل الكل با غلظت 70٪ از محلول موجود در آب به شدت چشم خرگوش ها را تحریک می كند.
ایزوپروپیل الکل ، که برخی از مصرف کنندگان بر این باورند که پوست را خشک می کند ، به ندرت در مواد آرایشی استفاده می شود.

شاید شنیده باشید که الکل به سایر ترکیبات مانند رتینول و ویتامین C کمک می کند تا به طور موثرتری جذب پوست شوند. اگرچه درست است که باعث افزایش جذب مواد می شود ، اما مطمئناً روش های ملایم دیگری برای وارد کردن مواد خوب به پوست بدون آسیب رساندن به لایه بیرونی آن وجود دارد ، موضوعی که باعث ایجاد مشکلات بیشتر از فواید آن می شود.

بنزیل الکل: کمی متفاوت تر از سایر الکلهای "بد" است. بله ، این یک آلرژن ذکر شده در اتحادیه اروپا است اما محصولی است که برای محافظت محصولات طبیعی پوست در مقابل  باکتری ها ضروری است. بنزیل الکل به طور طبیعی در روغنهای اساسی مانند پرو بالسام یافت می شود و طبق معیار صدور گواهینامه ارگانیک COSMOS یک ماده نگهدارنده تأیید شده است. به دلیل همین مورد استفاده بسیاری از مارک های ارگانیک و طبیعی است. این امکان را به تولیدکننده  می دهد تا فرمولاسیونهای فعال تری ایجاد کند که طبیعی است زیرا بسیاری از گزینه های نگهدارنده طبیعی / آلی سازگار نیستند.در صورت استفاده صحیح از غلظت کم ، آن را بی خطر می دانند. اگر پوستی حساس دارید ، باید همیشه تست را انجام دهید تا مطمئن شوید که برای شما مناسب است.

در قلمرو الکلها ، الکلهای چرب دوست شما هستند. الکلهای چرب از سبزیجات مشتق شده و کاملاً با آن الکلهای "بد" متفاوت هستند.

این الکلهای چرب خوب ، معمولاً قطعه مومی سفید رنگی هستند که  برای کمک به امولسیون لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می شوند. آنها به هیچ وجه پوست شما را خشک و تحریک نمی کنند. در واقع ، آنها اثر متضاد دارند. آنها به عنوان نرم کننده ای عمل می کنند که از پوست شما محافظت می کنند و به آن در حفظ رطوبت کمک می کنند.الکلهای سیتاریل ، استریل ، ستیل و بهنیل رایج ترین هستند ، بنابراین اگر آنها را در لیست مواد تشکیل دهنده یافتید ، هیچ چیز برای نگرانی ندارید. آنها تیک تأیید را می گیرند. مهم است که این اشکال از الکل دوست داشتنی پوست را از انواع مشکل ساز الکل تشخیص دهید.

نتیجه

همیشه بهتر است که برچسب های محصول را بخوانید. تعیین اینکه کدام الکل استفاده شده و غلظت آن، اولین مرحله است. اگر الکل به عنوان ماده دوم ذکر شده باشد ، به این معنی است که این محصول حاوی غلظت بیشتری از الکل است و برای افرادی که پوست حساس دارند مناسب نیست.

کلیک: 3792 بار -
سحر نیک سیرت

در زمینه مراقبت از پوست فعالیت می کنم و تلاشم برای فراهم کردن اطلاعاتی به روز در رابطه با مراقبت از پوست و مو میباشد.

  1. بهتر است نام و نظر خود را فارسی تایپ کنید ( برای انتشار سریع نظر یا افزودن فایل پیوست، باید وارد حساب کاربری خود شوید )
رتبه دهید:
پیوست (0 / 3)
انتشار موقعیت

دیدگاه (0)

0 از 5 براساس 0 رای
هنوز نظری ارسال نشده است

محصولات ویژه